pondělí 20. července 2015

Blog. Prostě jen o radostech a maličkostech.

Také rádi vzpomínáte? Objevili jste na půdě dvacet let starou panenku a vykouzlilo vám to úsměv na tváři? Nebo jste se dali do breku? Každý člověk cítí něco jiného. A v tom je jisté kouzlo.

Jen málo lidí by se nad touhle zvláštností pozastavilo. A proto mě napadlo založit tento blog. Pojďte si se mnou trochu zameditovat, odpočinout si, diskutovat a hlavně. ČÍST! Slovy můžeme projevit víc emocí, než v mluveném projevu. Pojďme se jednoduše pozastavit nad lidmi přehlížejícími maličkostmi a drobnostmi. Doufám, že stejně jako já budete v neustálé euforii.

Mám mnoho přání. Chci aby byl na světě mír, aby se lidi měli rádi, pečovali o naší planetku, aby byl každý šťasten. Šťasný. V práci, v soukromí, ve snech. V životě. Nebyl by tak svět o něco krásnější? Bohužel to ale nejde. Tak vás chci aspoň trochu rozveselit tady na mém blogu. Mými články plné rad a tipů, nápady, a tak různě :)

"Život je krátký a člověk by neměl čekat jenom na velké radosti, kterých v životě mnoho není, ale dokázat se radovat z drobných každodenních maličkostí. V tom je umění žít." - Neznámý autor


-Viola




Žádné komentáře:

Okomentovat